Mer än fullt i Sandvik

Fredag

Vi startade tidigt för att hinna fram till Sandvik i god tid, innan vi åkte stannade vi vid toa tanktömningen eftersom vi legat på samma ställe i tre nätter, det är sällan man ser andra båtar tömma sina tankar jag undrar hur stor efterlevnaden av den här lagen egentligen är.?!

Sträckte upp till Sandvik och var framme vid halv tretiden, det var redan mycket båtar i hamn, men vi fick en plats på den inre bryggan bredvid en liten Birde 24 med ett äldre par i, vi möttes av tre män på bryggan som tog hand om tamparna och krokade fast oss i bryggan, ganska snart efter oss kom en  in på andra sidan av oss och sen var vår brygga full. Den ena båten efter den andra kom och till kvällen fanns inga platser kvar någonstans, det var tom 4 st som låg utanpå varandra vid kajen.

På kvällen tog vi fram grillen, det var längesen och det var gott med grillat i den soliga kvällen, sen satt vi länge i sittbrunnen och pratade med varsin filt omkring benen för som vanligt blev det lite svalt när solnedgången närmade sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*