Semesterns sista dag… och Blogguppehåll

söndag

Tjejerna tar en kort promenad medan jag fixar i båten. Vi åker hem efter lunch-tid.

Årets semester är slut och nu följer en vecka med arbete som också börjar med jour-vecka.

Här gjorde bloggandet ett uppehåll.

Jag hinner fylla 60 år som vi firar med ett barn och barn-barn, I BÅTEN, med en tårt-bit.

Vi flyttar till nytt boende i radhus. Jag har bott sedan jag föddes i stort sett i samma hyreshus. 60 år. Nu flyttar vi till ett radhus som jag ärvde efter min far i höstas. Vi har renoverat sedan i våras och det är fortfarande kaos både där och i lägenheten.

Det blir lite segling någon helg men allt kretsar runt flytten och renovering.

Den 11 augusti går flyttlasset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*