OAXEN – TRÄSSÖ

Vaknade efter en god natt sömn av en liten fönstertittare – en liten sparv eller något sprang om kring på fördäcksluckan…

Efter frukost och ett morgondopp hissade vi på vid tiotiden och kryssade ner mot Bokösund och vidare mot Sävsundet…

Inte förrän vi var ute på Tvären lättade molnen och vi fick sol resten av dagen i den sydliga vinden. Vi hade redan bestämt oss för att åka till L. Trässö och när vi kom hit låg en motorbåt här som åkte just som vi kom, så vi har hela stället för oss själva.

Skönt att ta en öl och sitta och njuta i solen innan Reidar bytte segel till vår självslående- det kommer fortsätta vara sydliga vindar och vi ska söderut så det blir mycket kryss de närmaste dagarna och då är det bra med självslående fock. Prognoserna visar fortfarande på att det ska bli soligt och varmt fast varmast på land förståss… bara det inte regnar så är jag nöjd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*