LINDÖJA – RINGSÖ

Onsdag 4 augusti

i svag SV vind seglar vi odramatiskt över Bråviken, förbi Oxelösund och genom den smala lilla leden mot Kittelö och Västra Stendörren mot RINGSÖ där vi hittar en bra plats att svaja på.

Som alla andra dagar- varför ändra på ett bra koncept? Badar vi och tar det lite lugnt i solen en stund innan middagen. När man väljer att svaja i den viken som ligger lite längre upp måste man hålla sig från ett grund som finns mitt i farleden. Vi har precis satt oss för att äta middag när jag ser en båt komma runt hörnet med god fart, säkert 4-5 knop och gå rakt på det grundet. Där blir han fast ett tag tills några med gummibåtar åker ut och med hjälp av ett fall drar loss honom…

När solen går ner bakom skogen, blir det kyligt och vi blir mygganfallna, så vi går ner och stänger luckan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*