NYNÄSHAMN – FIFONG

Onsdag 11 augusti

Svagare vindar i dag, men det är fortfarande SV som regerar. Det ska vrida åt väst i kväll, så därför bestämmer vi Sörviken på Fifong trots allt. Seglingen dit är helt odramatisk och vid Torö hissar vi upp vårt Code segel.

Det är inte så många båtar i hamnen, men så blåser det ju rakt in också, men vi får hjälp på bryggan när vi kommer och vi lägger ett spring, så det blir ganska bra till slut.

Vi förstår att de båtar som ligger lite längre in är medlemmar i klubben som håller i skötseln av hamnen. Det är fint och välordnat här med toaletter och sopsortering, det märks att de sköter om allt väldigt bra. Vi tar en promenad upp till norra viken och jag blir imponerad över den fina skyltningen som finns så att man hittar rätt stig.

Vi sitter på klippan och grillar fast det är lite dragit och svalt, men så småningom mojnar det och vrider ju, så det blir en fin kväll och en lugn natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*