27 Juni Lacka – Grönskärsfladen

Vinden vred under natten och det blev lite gungigt och kluckit framifrån, vi låg ju ändå bra en bit in på bryggan, men båten på andra sidan låg nog inte så riktigt perfekt som man kan önska.

Vi tog en promenad på den sk Myrstigen som går runt ön, den var tidvis inte så promenadvänlig och man var duktigt svettig när vi kom tillbaka och det var skönt med ett dopp. De andra ska åka söderut och droppar av en efter en, vi hissar på och kryssar norrut över Mysingen och går norr om Utö till Grönskärsfladen vid Jungfruskär 2 sjömil söder om Nämndö.

Vi har inte sett så många båtar ute på Mysingen eller på vägen upp hit, men här ligger det många svajbåtar i viken. Vi hittar en lucka, lägger ankar och hissar vårt ankarsegel. Fast det inte varit så starka vindar känns det skönt att få lite lä, även om det blåser lite här också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*