Äntligen Semester

fredag

Ewa och jag handlar och fyller båten. Hon jobbar en vecka till och jag skall avsegla själv. Sedan ansluter hon på vägen. Årets mål är lite oklara men vi hoppas som tidigare att komma till Gotska Sandön. Vi får se.

lördag – söndag

Jag har svårt att bli klar och komma iväg. Hemma byggs det ett altangolv med sonens hjälp. Han skall färdigställa och vara klar tills vi kommer hem efter fem veckors segling. Men på söndagen gör vi ett ryck tillsammans och får golvet klart.

måndag

Jag ligger och funderar på morgonen om jag skall sticka direkt. I stället städar jag tomten från skräp och byggrester. Vid 15-tiden är jag klar att avsegla.

Det blir för motor till en fin svajvik i Vråkasundet innanför Lagnö. Vinden är SV och skall vrida till V under natten. Möjligen regn under natten. Men vad gör det.

Fin kväll med Räkor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*